Currencies:

Köpinformation

Denna integritetspolicy förklarar i allmänna ordalag, eftersom vi är. Sekretess för personuppgifter det gäller all personlig information. När vi registrera
Vilken information samlar vi in?
Vi är beroende på omständigheterna i insamlings- och datatjänster från din personliga samling, den typ du behöver. Till exempel, om vi måste samla på en produktinformationen på denna webbplats, kanske du vill köpa, till exempel ditt namn, e-postadress, leveransadress, faktureringsadress och annan information för att göra ett köp.
Enligt lagen, för att få "känsliga uppgifter" samling tillstånd, antar att du är en samling av all information i enlighet med de instruktioner som tillhandahålls i enlighet med vår användning, när du berätta vad det
Hur samlar vi in ​​uppgifter
När du besöker vår hemsida, när du handskas med oss, kan vi avslöja personlig information som samlas in via vår hemsida, eller om du är i kontakt med vårt folk. Vi samlar inte in personlig information utan användarens medgivande. Vi tror att detta är nödvändigt eftersom när överenskomna, genom denna webbplats områden för att underlätta transaktioner att fylla.
Hur man använder personuppgifter
Vanligtvis samlar in personuppgifter för följande ändamål:
1 För att underlätta tillgången till vår hemsida, produkter och tjänster
2, finns från våra produkter här för att beställa
3 Om du vill få information om våra produkter och tjänster informationen
Fyra par våra produkter, tjänster, marknadsföring och webbplatser för att få din åsikt.
Utlämnande av personuppgifter till tredje part
Syfte Syftet vi kan använda dina personuppgifter till tredje part för insamling eller spridning av sådan information, till exempel, att du eller dina representanter slutföra transaktionen. Produkter som köpts för oss att engagera utomstående att tillhandahålla tjänster, som utför behandling av personuppgifter, har vi ingår i innehållet i avtalet. Till exempel, den nuvarande inhemska tredje part:
1 för att erhålla leveranser av produkter från webbplatsen
2 Ange

elektroniska överföringstjänster, kreditkort och fakturering Din profil
Naturligtvis tog han sin personliga information, vill vi inte att byta, hyra eller sälja. Vi kommer att vidta alla nödvändiga åtgärder för att garantera säkerheten för din information vi har om. Personuppgifter får lagras i elektronisk form och i vårt datasystem. Brandväggar, lösenord, e-post filtrering och anti-virus program för att skydda alla våra elektroniska data.
Lös dina bekymmer
Om du vill samla in eller användning av dina personuppgifter, tveka inte att kontakta oss. Vi kommer att behandla begäran eller klagomål att svara så snart som möjligt.
Back
Copyright ©2019 www.ninac-energi.se Powered by  . Herr Kavajer/blazrar . Dam Skinnkläder . Herr Jackor och rockar . Dam Jackor och kappor